Mispelvej 32, 8920 Randers NV   |   Telefon: 30 57 57 30  ​ |   E-mail: faceandbodycare@fiberflex.dk​   |   Find os på Instagram & Facebook :     

OM klinikken:

Hvem er jeg     Åbningstider     Kontakt

Hvem er jeg?

Mit navn er Linda Juul, og jeg har arbejdet som behandler i 18 år. Jeg er uddannet kosmetiker med SPA som speciale og har tidligere været ansat på både hudplejeklinik og dagspa center.

Jeg er 54 år, gift og har 2 børn. Jeg starter egen klinik, for på min måde at kunne kombinerer det bedste fra de 2 verdener – nemlig den effektive hudpleje og det ultimative velvære!

En oplevelse du kun får hos Face & Bodycare!

Min mission er at give dig en unik og enestående oplevelse. Jeg ser hver enkelt behandling som en helhed – og alle behandlinger indbefatter altid grundig vejledning og instruktion i hjemmepleje.

Behandlingen slutter ikke på briksen og oplevelsen varer ved. Hver enkelt menneskes behov er forskellig, og den vejledning du modtager vil være tilpasset lige netop dig og din hudtype.

Face & Bodycare er klinikken, hvor alle er velkomne. Ingen problemer eller ønsker er for store eller små. Har du specielle ønsker til en behandling, hører jeg gerne om det. Vi har alle individuelle behov og her hos mig er DU i centrum, hele tiden

– under behandlingen, efter behandlingen

– også næste gang vi ses.​

Åbningstider​

​Tirsdag

​8.30

​16.30

Onsdag

12.00​

20.00

Torsdag

8.30

16.30

Fredag

​8.30

17.00

Lørdag

Efter aftale

Kontakt​

Face & Bodycare
Mispelvej 32
8920 Randers NV
Tlf. 30 57 57 30
Email: faceandbodycare@fiberflex.dk

Indehaver: Linda Juul

Klinikken ligger i udkanten af byen med egen gratis P- plads lige uden for døren. Der er gode og handicapvenlige tilgangsforhold til klinikken. Vælger du at tage bussen, kører linie 2 mod Helsted og stopper på Gørrildsallé kun 5 min. fra klinikken.​

​Firmainformation

Facebodycare

CVR: 31467292

adresseinformation

​Mispelvej 32, 8920 Randers NV

Find vej med Google Map

kontaktinformation